teman2ku yg ku syg....^______^

Wednesday, May 30, 2012

yes.....im promoter at Parkson now..... :))

hurm......
sedar x sedar...
hampir 2 mggu ak kje dah kat sini...
nak tau ak keje apa??
ala....keje biasa2 je...
keje dgn kembar ak....
dkt Parkson Alamanda...
jadi promoter POLO'S SHOES....
ak x ngat la bila ak start...
tp dah dekat  sminggu la ak bertahan.....

pergh....kalo nak cite psal keje nie...
syok ke x....mmg bosan la wa cakap lu...
yela...
keje cuma jaga kasut jual kasut kira sale kire stok hantar kat majikan...
dahla satu hari keje dok berdiri je tgk2 customer dtg ke tmpt ak ni...
huh....
bosan mmg bosan
tapi ak dah dapat an keje nie???
xpe yg penting....
ak dekat ngn kembar ak...
walaupon kembar ak to ramai kawan2 die nak kene jaga kat sito...
ala.....keje la Manje....
janji pa yg ko buat to halal....
hehehe......
baiklah.....
sekurang2nya cuti ak terisi dgn benda berfaedah.....
k guys.....
wanna to sleep...
tomorrow i have to work....
k....daaa.......

Tuesday, May 22, 2012

skrg dah cuti sem....huhuhu

berakhirnya final exam bermulanya cuti...
tapi itu x bermakna tamatlah impian yang ku kejar selama nie....
hurm.....
kira2 cuti ak nie lama jgk...
de dalam 2 bulan lebey owt.....
apa yg ak nak buat ye???
hah??
pe lg....keje la cari wet waktu cuti.....
hehehe....
keje mana???
petronas???
hishhh......xmau la ak.....
banyak kenangan pahit manis masam masin busuk wangi ak kat sito...
cukup2lah....
hurm.....ape2 jela...
skg dah pukul bape an.....
bek ak tido dulu...
besok baru ak fikir apa yg perlu ak buat...
lagipon cuti baru je bermula...
banyak lagi masa untuk ak....
skg nie bia ak usha2 skit blog kawan2 ak....
mana yang ak kenal....mana yg ak x kenal pon ak nak jengah....
sekurang2nya ak boleh hilangkan bosan ak nie.....
k bai semua....
nak mengembara ke bloq org jap...
papai..........mmuuahhh syg dari Manje  :))

Wednesday, April 18, 2012

saye syg kamoo... :))

bermula perkenalan kite hanya di laman mukabuku....
kita satu kolej tapi di laman mukabuku juga kita bermesra...
makin lama makin rapat hubungan kita...
dari ber I dan U...bertukar menjadi B dan Bby....
tapi i dan u must remember thizzz....
i dah ada yg i syg n u also dh ada buah hati......how???
tapi masalah itu bukan halangan bagi kite....
tok u dan i terus berkawan....
bak kata orang..."selagi i bukan isteri org dan u bkn suami org....kite masih lg memegang status bujang"....btl x u????
huhu....bila difikirkan balik rasa mcm kelakar pon ade kan....
tapi u...
i suka when u take care of me...
mcm rasa diri nie dihargai sgt2.....thanxx u....

anyway.....this song is for u......my best beloved friend.......

http://www.youtube.com/watch?v=akbUeXTAWdQ&feature=channel&list=UL

Monday, April 16, 2012

ak x mampu...

syg....
maafkan aku...
kerana x mampu...
menjadi seperti yang kamu mahu...

syg....
maafkan aku...
kerana x mampu...
berubah menjadi seseorang yang kamu inginkan...

syg...
maafkan aku..
kerana x mampu...
membendung perasaan marah aku...
hingga sanggup melukakan hatimu...

syg....
maafkan aku...
kerana x mampu...
membahagiakan kamu seperti orang lain...

syg...
maafkan aku..
kerana x mampu....
menceriakan kamu dikala kamu sunyi...

syg...
maafkan aku..
kerana x mampu...
berada disisimu ketika kamu keseorangan...

syg...
maafkan aku...
kerana x mampu...
membendung perasaan sayang+rindu=mnjadi benci....

syg...
maafkan aku...
kerana x mampu..........
kerana x mampu.....
kerana....
x....
mampu....
mencintai...menyayangi kamu seperti yang kamu inginkan..............................

maafkan ak x mampu.............................................................

Monday, January 9, 2012

kenape ye???

hurmm....
kenape semua lelaki yang aku kenal....
semuanye nak amek kesempatan kat atas aku....
why???
tak boleh ke nak jujur???
ye....aku tau salah aku jugak...
dah ada bf mengatai nak bercinta dgn org len...
eh2....
aku bukan pe...
aku cuma nak cari mana yang lagi bagus tok aku jer...
lagipon niat aku nak berkawan....tak salah kan???
tapi ko...
huh..!!!!
ye aku tau r....
abg ko to pelakon terkenal...
kakak ipar ko pon artis gak suatu ketika dulu.....
tapi ko tue tak perlu lah nak berlakon gak demi nak mempermainkan perasaan perempuan2 seperti aku nie....
aku bukannye x jujur dengan ko kan..
aku bgtw di awal2 perkenalan kite yg aku ada bf...
so what?????
ko bg alasan aku curang dgn bf aku...tp ko???
dah de bini...anak 4....tapi knape still nak mgaku bujang????
aduhh.....
aku paling2 pantang btul r bile seorang lelaki yg dah ada bini mengaku bujang...
yang x kawin lg nak mengaku single to takpe lg...
die still bukan de tanggungjawab pon....
ishhhh....
aku bengang2 giler2 nie....
sebab aku dapat tau pasal semua nie pon dari mulut orang taw tak.....
kalo ko mengaku takpe la....mungkin boleh dimaafkan.....
ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, January 8, 2012

8/1/2012...

hari nie....
aku akan tgglkn semua...
aku akan tglkan mereka demi mengejar impian aku..
ingin menjadi seorang insan yang berjaya dalam hidup...

hari nie...
aku akan mendaftarkan diri...
menjadi salah seorang pelajar baru di Universiti Kuala Lumpur British Malaysian Institute di Gombak...
bersebelahan dgan UIA....
mesti korg semua taw kan kat mana??
so x pyh le aku nak cite pnjang2...

hari nie...
mulai saat nie...
aku bagai dapat merasakan...
ianya akan mengubah segala2nya yg terdapat dalam hidup aku...
aku takut...
jika semua itu berubah...
termasuklah hati ini...
tapi andai itu yang berlaku...
aku perlu redha..
mungkin itu lah pengorbanan yang perlu aku lakukan demi mengejar impian....

nak tak nak.....aku terpaksa redha...

anyway......MANje SUee....all the best!!!!!!!chaiyok2..... (^________^)

my new life begin's here.....



Sunday, January 1, 2012

2012 menjelang.......

hari nie....
merupakan hari pertama tahun 2012....
dan semalam...
hari terakhir tahun 2011 telah berlalu meninggalkan kita dan tak mgkin ia kembali semula pada kita.....
wah.....
seronok ku rasakan....
kerna dapat sambut "new year" dgn buah hatiku......arie-l.....
pada mulanya...
aku nak ajak die pegi sambut kat PD...
yela...dah die de keta kan...
tapi xpela...
die ckp xde bajet...
its ok darlll....
jnji u de dgn i time ney year nie....
x g ne pon...
skadar lepak2 kat kl menunggu detik2 terakhir 2011.....then lepas to.....pegi tgk wyg kat TS.....
K...thats all for u all..... :))

peace..... :))

syg kamoo... :))

penat ye bbb...... :P


Adam & Hawa = aku & si dia

Daisypath Anniversary tickers

++LiNDa gAgAp++

++LiNDa gAgAp++
gedixx+gebu+chantek=HasLINda OsMAn

+tiMe JniOR+kWn2 skoLQu...+

+tiMe JniOR+kWn2 skoLQu...+
msg2 skema+baik+gempaq2+nakal=dak2 kls 4km5

+tiME SNioR+kWn2 skoLQu+

+tiME SNioR+kWn2 skoLQu+
msh sme+de gk yg dh g join kls len+tp kmi ttp bsatu teguh bcerai roboh=nie r dak2 5km5 yg nkal2 tp baik..

daK2 kLs SAD A

daK2 kLs SAD A
++de dak bru++